Huawei Honor 4C kuoret

Huawei Honor 4C on edullinen mutta monipuolinen älypuhelin. Honor 4C on varustettu jopa 13 megapikselin kameralla. Dual-SIM -ominaisuuden ansiosta voit käyttää kahta eri liittymää samanaikaisesti. Tämä on kätevä ominaisuus sillä usein on tarvetta erillissille liittymille työn puolesta sekä henkilökohtaiseen käyttöön. Honor 4C puhelimesta on olemassa kolmea eri värivaihtoehtoa: kulta, valkoinen sekä musta. Voit muokata Honor 4C:n helposti tyylisi mukaiseksi käyttämällä suojakuoria. Meiltä löydät laajan valikoiman Huawei Honor 4C kuoria. Muun muassa suosittuja lompakkokoteloita löytyy monia värivaihtoehtoa sekä kuvallisia malleja. Suojakuoret suojaavat puhelintasi luonnollisesti myös kolhuilta ja naarmuuntumiselta.
-14,00 €
Huawei Honor 4C leopardi puhelinlompakko
Leopardi puhelinlompakko Huawei Honor 4C puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
4,90 €
18,90 €
-6,00 €
Huawei Honor 4C valkoinen silikonisuojus.
Loppu
Valkoinen silikonisuojus Huawei Honor 4C puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kuoren sivuilla on pienet karhennukset, jotka parantavat tuntumaa puhelimeen, eikä se luiskahda niin helposti kädestä kuin suojakuoreton puhelin. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.
Materiaali: silikoni.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
2,90 €
8,90 €