Huawei Honor 5X kuoret

Huawei Honor 5X on tyylikäs ja sopuhintainen Android-puhelin. Iso ja tarkka 5,5" IPS-kosketusnäyttö tekee selaamisesta ja katselemisesta vaivatonta. Erikoisominaisuutena 5X:ssä on myös sormenjälkilukija. Tässä puhelimessa voit käyttää kahta SIM-korttia, jolloin hoidat siviili- ja työpuhelut ilman kortinvaihtoa. Tarkka 13 MP kamera on varustettu Dual-LED -salamalla. Honor 5X:stä on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa: kulta, hopea ja harmaa. Lisää väriä ja tyyliä puhelimeesi saat pukemalla sille jonkin suojakuoristamme. Suojakuorivalikoimastamme löytyy useita väri ja kuvavaihtoehtoja mm. pöllökuosia, kukkakuosia sekä kirkkaampia värejä kuten sininen ja punainen. Toki myös perinteiset musta, valkoinen ja kulta löytyvät väripaletistamme. Toimitamme kuoret nopeasti noin 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.
-13,00 €
Huawei Honor 5X vaaleansininen puhelinlompakko
Laadukas vaaleansininen puhelinlompakko Huawei Honor 5X puhelimeen. Tässä kotelossa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Kotelo on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.
Valmistusmateriaalit: Kannet ovat PU-nahkaa ja kiinnike mihin puhelin tulee on muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
5,90 €
18,90 €
Ale!-13,00 €
Huawei Honor 5x valkoinen puhelinlompakko
Loppu
valkoinen puhelinlompakko Huawei Honor 5x puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
5,90 €
18,90 €