Sony Xperia Z5 Compact kuoret

Tekniikka: Sony Xpreria Z5 Compact on laadukas puhelin. Puhelimen on vesitiivis IP68-luokituksen mukaisesti. Puhelin sopii erinomaisesti esimerkiksi paljon valokuvaavalle. Tässä puhelimessa on uskomaton 23 megapikselin kamera, lisäksi kamerassa väitetään olevan markkinoiden nopein automaattitarkennus. Xperia Z5:sta löytyy myös sormenjälkitunnistin. Laitteessa on 4,6 tuuman näyttö ja 8-ytiminen ja 64-bittinen Qualcomms® Snapdragon 810 –prosessori. Suositus kuoret: Tarjoamme Xperia Z5 Compactille laajan malliston suojakuoria. Valikoimastamme löytyy silikonikuoria sekä puhelinlompakoita. Kumpaankin kuorityyppiin löytyy myös useita värivaihtoehtoja ja kuoseja. Erityisen suosittuja kuoseja ovat olleet pöllö sekä kukka-aiheiset kuvitukset. Värivaihtoehdoista samppanjan kultainen on tällä hetkellä ehdottomasti suosituin. Xperia Z5 Compact kuoret ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista aivan kuten itse puhelinkin. Kuoret on valmistettu tarkasti puhelimen mittojen mukaisesti, joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti. Xperia Z5 Compact kuoria on saatavilla lukuisien värivaihtoehtojen lisäksi myös kuvallisina. Xperia Z5 Compact puhelinlompakot ovat suosittuja monikäyttöisyytensä ansiosta. Lompakkokotelossa säilytät puhelimen lisäksi setelirahat sekä muutaman luottokortin. Puhelinlompakko suojaa hyvin myös puhelimen näyttöä. Kaikki kuoremme sijaitsevat Vantaan varastolla ja ovat valmiiksi lähetettävissä. Toimituksemme ovat nopeita, yleensä noin 1-4 vuorokautta.
4,45 €
8,90 € -50%

Roosan punainen silikonisuojus Sony Xperia Z5 Compact puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kuoren sivuilla on pienet karhennukset, jotka parantavat tuntumaa puhelimeen, eikä se luiskahda niin helposti kädestä kuin suojakuoreton puhelin. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.

  • Materiaali: silikoni.
  • Helppo asentaa.
  • Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
  • Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
9,45 €
18,90 € -50%

Värikkäät pöllöt puhelinlompakko Sony Xperia Z5 Compact puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Kotelo on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

  • Valmistusmateriaalit: Kannet ovat PU-nahkaa ja kiinnike mihin puhelin tulee on kovaa muovia.
  • Helppo asentaa.
  • Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
  • Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
  • Kannessa kätevä magneettikiinnitys