OnePlus 2 kuoret

OnePlussan periaate on valmistaa halpoja älypuhelimia hyvillä ominaisuuksilla. Puhelinta myytiin alkuun vain kutsujärjestelmällä, mutta nykyään sitä saa myös joistakin liikkeistä. OnePlus 2 on laadukas puhelin. Erityisominaisuuksina siinä on muun muassa sormenjälkilukija sekä paikka kahdelle SIM-kortille. OnePlus 2:ssa on 1,8:n gigahertsin Qualcomm Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri ja Adreno 430 –grafiikkasuoritin. Takakamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja se koostuu kuudesta linssistä ja lasertarkennuksesta.

OnePlus 2 kannattaa suojata korkealaatuisilla suojakuorillamme. Meiltä löydät OnePlus 2:n laajan valikoiman puhelinlompakoita. Puhelinlompakoissamme on 2-3 paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelot toimivat myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Tämän tyyppiset suojakuoret suojaavat puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta. Kuoret eivät myöskään peitä puhelimen painikkeita tai portteja, joten ne voivat olla aina paikoillaan.

−50%
OnePlus 2 musta puhelinlompakko
Loppu
Musta puhelinlompakko OnePlus 2 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja puhelimen kiinnike on kovaa muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Kannessa näppärä magneettikiinnitys.
9,45 €
18,90 €