Panssarilasit

Panssarilasi suojaa puhelimesi helpoiten hajoavaa osaa, eli näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Mikäli puhelin tippuu maahan panssarilasi jakaa iskun voimaa laajalle alueelle ja ehkäisee näyttöä rikkoontumasta. Panssarilasi ei anna kuitenkaan 100% suojaa. Jos puhelin tippuu maahan kulma edellä tai muuten tarpeeksi kovalla voimalla, voi näyttö hajota panssarilasin alta. Panssarilasi on myös tehokas suoja naarmuuntumista ja kulumista vastaan, eikä se häiritse kosketusnäytön toimintaa tai muutakaan käytettävyyttä. Panssarilasi on myös helppo vaihtaa uuteen jos se hajoaa. Suojalasi on halpa suoja, joka voi pelastaa puhelimesi kalleimman osan, eli näytön. Panssarilasia kutsutaan myös nimellä suojalasi, mutta panssarilasi on vakiintunut nimitys ja se kuvaa hyvin materiaalin kestävyyttä. 9H-luokituksen saaneet panssarilasit ovat yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää materiaalia. Suurin osa suojalaseistamme on 9H-luokituksen saaneita panssarilaseja. Ohjeet panssarilasin asennukseen: 1. Pyyhi puhelimen näyttö kostealla liinalla. 2. Kuivaa näyttö hyvin kuivalla liinalla. Älä koske näyttöön sormilla kuivaamisen jälkeen. 3. Poista suojalasista suojakalvo. 4. Aseta panssarilasi ensin puhelimen toisesta päästä kohdalleen ja laske sen jälkeen suojalasia varovasti samalla kohdistaen näyttöön. 5. Panssarilasi kiinnittyy näyttöön melko itsenäisesti silikonipinnoitteen ansiosta. Mikäli näytön ja suojalasin väliin jää ilmakuplia, voit poistaa ne painelemalla kuplia kohti kalvon laitoja. 6. Mikäli panssarilasin alle jää pölyä, niin voit nostaa kalvon varovasti pois ja käyttää pakkauksen mukana tullutta teippiä pölyn poistamiseen. Asenna panssarilasi tämän jälkeen uudelleen. : Panssarilaseja löytyy seuraaville puhelinmerkeille: Samsung Galaxy, iPhone, Nokia, OnePlus ja Huawei.
12,90 €

Kirkas karkaistu lasikalvo Samsung Galaxy J5 puhelimeen.

Huom. Nämä kalvot eivät käy Samsung Galaxy J5 2016 puhelimeen, eivätkä Samsung Galaxy J5 2017 puhelimeenVoit katsella edellämäinittujen puhelimien kalvoja, kyseisten puhelinmallien omilta sivuilta.

 • Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä.
 • Materiaali: karkaistu lasi.
 • Paksuus: 0,25mm.
 • Kovuus: 9H.
 • Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.
 • Öljypohjainen pinnoite hylkii likaa (esim. sormenjäljet).
12,90 €

Kirkas panssarilasi Nokia 8 puhelimeen. Panssarilasi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Mikäli puhelin tippuu maahan panssarilasi jakaa iskun voimaa laajalle alueelle ja ehkäisee näyttöä rikkoontumasta. Panssarilasi ei häiritse kosketusnäytön toimintaa tai muutakaan käytettävyyttä.

 • Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä.
 • Materiaali: Karkaistu lasi.
 • Paksuus: 0,3mm.
 • Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.
 • Öljypohjainen pinnoite hylkii likaa (esim. sormenjäljet).