Bitcoin ja altcoin maksaminen.

Julkaistu: 2019-03-05 22:21:38
Kategoriat: Maksutavat

Bitcoin on avoimeen lähdekoodiin pohjautuva kryptovaluutta. Bitcoin perustuu hajautettuun lohkoketju-teknologiaan ja tietokoneiden vertaisverkon ylläpitämään laskentatehoon Internetissä. Muista kryptovaluutoista, kuten litecoin ja ethereum käytetään yhteistä nimitystä altcoin. Kryptovaluutat ovat kehitetty toimimaan Internetissä, joten ne ovat luonnollinen maksuväline nettikaupassa.

Kryptovaluutan hyödyt

Kryptovaluutalla on monia etuja perinteiseen rahaan ja rahajärjestelmiin verrattuna. Seuraavassa lyhyt listaus kryptovaluutan eduista erityisesti nettikauppiaan ja asiakkaan näkökulmasta.

  • Soveltuvat erityisesti käytettäväksi Internetissä.
  • Pienet käyttökustannukset.
  • Sama valuutta on käytettävissä globaalisti.
  • Reaaliaikaisuus.

Lisää pohdintaa kryptovaluutan ja lohkoketjujen hyödyistä ja eduista voit lukea seuraavasta artikkelistamme: Miksi tarvitsemme Internet rahaa?

Kryptovaluutoiden käytössä on siis monia etuja, ja uskomme että Internet rahan hyödyntäminen yleistyy tulevaisuudessa huomattavasti. Uusien tekniikoiden hyödyntäminen mahdollistaa nettikauppiaalle myös kustannustehokkaan toimintamallin luomisen, joka näkyy pitkällä juoksulla myös kuluttajille hinnoissa. Edellä mainituista syitä johtuen olemme päättäneet ottaa kryptovaluutoilla, kuten bitcoin, ethereum ja litecoin, maksamisen yhdeksi vaihtoehdoksi nettikaupassamme. Haluamme olla myös kehityksen edelläkävijöitä ja edesauttaa uusien tekniikoiden yleistymistä.

Coingate maksupalvelu

Tyyliluurin Bitcoin ja altocoin maksut hyödyntävät coingate.com maksunvälityspalvelua. Coingate on johtava nettikaupoille suunnattujen kryptomaksujen tarjoaja. Coingate on toiminut vuodesta 2014 saakka, ja sen palvelua käytetään tuhansissa nettikaupoissa.

Coingaten valinta palveluntarjoajaksemme oli helppo. Erityisesti meidät vakuutti coingaten halu ja kyvykkyys kehittää palveluaan jatkuvasti. Tämä on välttämätöntä nopeasti kehittyvällä kryptotoimialalla. Coingaten palvelu on kehittynyt vuosien varrella lukuisin kehitysaskelin. Palvelu on muun muassa laajentunut kattamaan jo yhteensä yli 50 kryptovaluuttaa. Myös uudet tekniikat kuten Segwit ja salamaverkko (lightning network) on integroitu coingaten infrastruktuuriin nopealla aikataululla. Tämän ansiosta coingaten bitcoin ja litecoin maksuissa voi hyödyntää salamaverkon edullisia ja nopeita transaktioita.

Bitcoinilla tai muilla kryptovaluutoilla maksaminen on helppoa, riittää kun siirrät mobiililaitteella tai tietokoneella olevasta virtuaalilompakostasi tarvittavan määrän valuuttaa verkkokauppiaan lompakkoon. Helpoimmillaan tämä onnistuu skannaamalla puhelimen kameralla maksutositteesta QR-koodin ja hyväksymällä maksun.

Tervetuloa kokeilemaan bitcoin ja altcoin maksuja!