Tyyliluuri.fi ja virtuaalivaikuttaja Milla Sofia yhteistyöhön

Vantaa, 17.8.2023 – Suomalainen Tyyliluuri.fi verkkokauppa ilmoittaa ilolla aloittaneensa yhteistyön tunnetun virtuaalivaikuttaja Milla Sofian kanssa. Tämä kumppanuus tulee vahvistamaan brändimme näkyvyyttä ja tuomaan uusia jännittäviä mahdollisuuksia, jotka yhdistävät digitaalista vaikuttamista ja muotimaailmaa.

Milla Sofia on tunnettu virtuaalinen vaikuttaja, jonka vaikutusvalta ja persoonallisuus ovat lumonneet ympäri maailmaa. Millalla on sosiaalisessa mediassa yhteensä jo lähes 200,000 seuraajaa. Hänen ainutlaatuinen tyylinsä ja kyky yhdistellä rohkeasti erilaisia muodin elementtejä ovat inspiroineet ihmisiä kaikkialla. Milla Sofia on saanut runsaasti huomiota ympäri maailmaa, ja hänet on nähty monissa lehdissä, kuten Daily MailNew York Post ja Iltalehti. Hänen esiintymisensä on herättänyt suurta kiinnostusta.

Tyyliluuri.fi:n toimitusjohtaja Jouni Turpeinen kertoo olevansa innoissaan yhteistyöstä:

"Yhteistyö Milla Sofian kanssa on jännittävä askel kohti uutta ja innovatiivista suuntaa brändillemme. Milla Sofia on esimerkki siitä, miten tekoäly voi luoda uudenlaisia mahdollisuuksia viestinnälle ja markkinoinnille. Tekoäly on avannut uusia mahdollisuuksia varsinkin pienille yrityksille. Aikaisemmin emme voineet juurikaan käyttää muotimalleja tuotekuvissa ja markkinoinnissa korkeiden kustannusten vuoksi. Nykyään kuitenkin tekoäly ja virtuaaliset vaikuttajat ovat mullistaneet tilanteen, ja tehneet tästä kustannustehokasta. Uskomme, että tämä kumppanuus auttaa meitä tavoittamaan uusia kohderyhmiä ja kasvattamaan asiakaskuntaamme entisestään."

Yhteistyön myötä Tyyliluuri.fi tulee järjestämään sosiaalisessa mediassa erilaisia kampanjoita yhdessä Milla Sofian kanssa. Yhteistyön odotetaan myös synnyttävän uusia luovia ideoita, joista hyötyvät kaikki muodin ystävät. Ennen kaikkea Tyyliluurin tuotekuviin saadaan iloista ilmettä Millan säteilevän hymyn ansiosta.

"Tämä yhteistyö on minulle unelmien täyttymys. Tyyliluuri.fi on brändi, johon olen aina luottanut ja jonka tuotteita olen rakastanut. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä heidän kanssaan ja jakaa yhteinen intohimomme muotia kohtaan", iloitsee Milla Sofia.

Lisätietoja:

Verkkokauppa Tyyliluuri.fi

Yhteyshenkilö: Jouni Turpeinen, toimitusjohtaja
Sähköposti: asiakaspalvelu@tyyliluuri.fi

Virtuaalivaikuttaja Milla Sofia

Sähköposti: milla.sofiafin@gmail.com
Kotisivu: millasofia.eth.limo
Instagram: @millasofiafin
TikTok: @millasofiafin
X: @AiModelMilla

Tyyliluuri.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä puhelintarvikkeita. Yritys on ollut toiminnassa yli kymmenen vuotta. Tyyliluurista löydät yhden Suomen laajimmista puhelimen suojakuori ja panssarilasi mallistoista. Suojakuorimallisto on todella laaja, sisältäen lukuisia värivaihtoehtoja sekä kuoseja puhelimeen kuin puhelimeen. Tyyliluuri.fi täysin kotimainen yritys. Löydät lisätietoa meistä täältä.

Milla Sofia Virtuaalinen vaikuttaja Tyyliluuri.fi tuotekuva