Toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika 2-6 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Tilaukset lähetetään lähes poikkeuksetta heti tilauspäivänä tai seuraavana päivänä. Kaikki nettikaupassa ostettavissa olevat tuotteet ovat valmiina varastossa, joten toimitukset ovat nopeat. Toimitamme tuotteita ainoastaan suomeen.

2. Toimitustavat ja kustannukset

Tilauksemme toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Mikäli tilaus on suuri, se lähetetään useammassa kirjekuoressa, jotta lähetys mahtuu postiluukusta. Lähetyksen hinta on aina yhteensä 1,00 € riippumatta siitä montako tuotetta kerrallaan tilataan.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Asiakkaat voivat seurata tilauksen käsittelyä asiakastilin hallinnassa.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tyyliluuri.fi

Ilmoitukseen kirjataan seuraavat tiedot:

  • Palautuksen syy, mikäli kyseessä on vioittunut tai väärä tuote.
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero).
  • Tieto siitä halutaanko korvaava tuote vai rahat takaisin. Myös vaihto erihintaiseen tuotteeseen on mahdollista, tällöin välirahasta sovitaan erikseen. 
Palautusosoite on:
Tyyliluuri
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
 

4. Reklamaatiot

Tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@tyyliluuri.fi

5. Tilauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa viipymättä. Myös tyyliluuri.fi  pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

6. Yhteystiedot

asiakaspalvelu@tyyliluuri.fi