Puhelimen kuoret

Älypuhelimet ovat elämässämme nykyään jokapäiväisessä käytössä ja yleensä aina mukana. Puhelimet ovat jatkuvasti alttiina kolhuille, naarmuuntumiselle ja pudotuksille. Puhelinvalmistajien keskeisimpänä tavoitteena ei kuitenkaan ole tehdä puhelimista erityisen kestäviä. Valmistajat panostavat enemmän laitteiden uusiin ominaisuuksiin kuin kestävyyteen.

Suojakuoret ja suojakalvot ovat hyvä tapa lisätä puhelinten kestävyyttä ja pidentää niiden elinkaarta. Lisäksi kuorilla voi helposti tehdä puhelimesta näyttävämmän ja omaan tyyliin paremmin sopivan. Kuoria on olemassa erityyppisiä ja ne soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin. Olemme jakaneet kuorivalikoimamme puhelinmallien sekä kuorityyppien mukaisiin kategorioihin. Näin sopivien kuorien löytäminen on mahdollisimman vaivatonta. Seuraavassa on lyhyt esittely erityyppisistä kuorista.

Silikonikuoret

Silikonikuoret ovat kaikkein kestävin vaihtoehto. Näitä kuoria on käytännössä mahdoton saada rikkoontumaan. Silikoni on joustavaa ja kestävää materiaalia, eikä se halkeile. Silikonikuori suojaa yleensä kuitenkin vain puhelimen takakuorta ja jättää näytön alttiiksi naarmuuntumiselle. Pudotuksissa silikonikuori pehmentää iskua jonkin verran. Tämän tyyppiset kuoret parantavat yleensä käyttötuntumaa ja puhelin ei luiskahda kädestä yhtä helposti kuin kuoreton puhelin.

Kovamuoviset kuoret.

Muovikuorilla haetaan puhelimeen lähinnä lisää näyttävyyttä ja tyyliä. Valikoimissamme onkin muovisia kuoria usean värisinä ja eri kuvioin koristeltuina. Muovikuori saattaa haljeta pudotuksessa, mutta parempi haljennut suojakuori kuin haljennut puhelin.

Läppäkuoret

Läppäkuorilla tarkoitamme kuoria, joissa näyttöä suojaa pystysuoraan kääntyvä läppä. Läppäkuorien päällyste on yleensä nahkaa ja runko muovia. Läppäkotelot ovat hyvin suosittuja koska ne suojaavat puhelinta joka puolelta. Koteloissa on kuitenkin reiät nappien ja kameran kohdalla, jotta puhelimen käyttö olisi vaivatonta.

Lompakkokotelot

Lompakkokoteloissa näyttöä suojaava kansi kääntyy vaakatasossa, aivan kuten tavallisessa lompakossa. Lompakkokoteloissa on kannen sisäpuolella myös muutama korttipaikka sekä setelitasku. Näiden koteloiden valmistusmateriaalit ovat yleensä nahka ja muovi. Melkein kaikista puhelinlompakoista voi taitella pöydälle myös tuen, johon puhelimen voi pystyttää esimerkiksi elokuvan katselua varten. Lompakkokotelo on siis hyvin monipuolinen ja käytännöllinen lisävaruste, lisäksi se suojaa puhelinta erinomaisesti molemmilta puolita.