Kategoriat

Fidget Spinner stressilelut ja sormihyrrät

Micro-USB ja Lighning kaapelit

Yhteistyökumppanit

MobiiliBlogi.com
OmenaBlogi.fiGoogle+

Tietoa

Tyyliluuri.fi nettikauppa on perustettu maaliskuussa 2013. Alkuun toimimme toiminimellä, vuoden 2016 alusta muutimme toimintamme osakeyhtiömuotoiseksi.

Sloganimme kuuluu: tee puhelimestasi itsesi näköinen. Tarkoituksemme on tarjota laaja valikoima puhelinten suojakuoria sekä muita tarvikkeita, joilla voit personoida puhelimesi tyylisi mukaiseksi. Suurin osa puhelimista on vielä 2010-luvullakin ulkoasultaan tylsän näköisiä mustia tai harmaita laattoja. Uskomme että personointiin on kuitenkin paljon tilausta. Ihmiset ovat nykyään hyvin tyylitietoisia. Viestimmehän omasta tyylistämme lukuisin muinkin tavoin kuten pukeutumalla. Puhelimesta ja sen merkistä on tullut olennainen osa tyylitietoisuutta.

Toinen keskeinen tavoitteemme on tarjota edulliset hinnat. Hankimme puhelintarvikkeet suoraan tehtaiden edustajilta ilman välikäsiä. Emme myöskään ylläpidä organisaatiossa turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa. Toimimme ainoastaan verkossa, joten kalliille myymälätiloille ei ole tarvetta. Markkinoinnissa luotamme lähinnä sosiaalisen mediaan ja siihen, että tieto hyvästä, laadukkaasta ja luotettavasta, toiminnasta leviää suusta suuhun. Jos siis olet meihin tyytyväinen niin tykkää ja levitä tietoa meistä kavereillesi sosiaalisessa mediassa. Näin edesautat hintojamme pysymään edullisina. Olemme mukana seuraavissa sosiaalisissa medioissa:

 

Kolmas olennainen toimintaperiaatteemme on toimittaa tuotteet nopeasti asiakkaalle. Nettikaupassamme on myynnissä ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka ovat saatavana suoraan varastoltamme. Suurimman osan tuotteista pystymme toimittamaan suoraan postilaatikkoon, joten noutoa postista ei yleensä tarvita. Näin takaamme nopeat toimitukset.

Keskitymme pääasiassa vähittäismyyntiin. Mikäli olet kiinnostunut yritysmyynnistä tai isommista tilauksista ota yhteyttä suoraan asiakaspalvelumme: asiakaspalvelu@tyyliluuri.fi

Lisää tietoa yrityksestämme löydät rekisteriselosteesta.

Tietoa maksutavoista löydät täältä