Tietoa meistä.

Tyyliluuri on suomalainen puhelintarvikkeiden nettikauppa, joka on erikoistunut puhelinten suojakuoriin, suojakoteloihin ja panssarilaseihin. Suojakuorimallisto on todella laaja, sisältäen lukuisia värivaihtoehtoja sekä kuoseja puhelimeen kuin puhelimeen.

Tyylikästä suojausta edulliseen hintaan

Keskeisin tavoitteemme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima tyylikkäitä puhelinten suojakuoria sekä muita tarvikkeita, joilla voit suojata kallisarvoisen puhelimesi. Mallistostamme löydät varmasti puhelimen kuoret, joilla voit personoida puhelimesi tyylisi mukaiseksi. Ihmiset haluavat olla muodikkaita ja puhelin on osa muotia. Sloganimme kuuluukin: tee puhelimestasi itsesi näköinen.

Toinen keskeinen tavoitteemme on tarjota edulliset hinnat. Hankimme puhelintarvikkeet suoraan tehtaiden edustajilta ilman välikäsiä. Emme myöskään ylläpidä organisaatiossa turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa. Toimimme ainoastaan verkossa, joten kalliille myymälätiloille ei ole tarvetta.

Tyylikästä suojausta

Tyytyväiset asiakkaat

Kolmas olennainen toimintaperiaatteemme on panostaa asiakastyytyväisyyteen. Toimimme mahdollisimman nopeasti, asiantuntevasti ja joustavasti. Nettikaupassamme on esimerkiksi myynnissä ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka ovat lähetettävissä suoraan omalta varastoltamme. Näin takaamme nopeat toimitukset. Suurimman osan tuotteista pystymme toimittamaan suoraan postilaatikkoon, joten noutoa postista ei yleensä tarvita. 

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteet voi vaihtaa tai palauttaa syystä riippumatta. Ei siis haittaa jos tilasit esimerkiksi vahingossa väärät tuotteet, voit vaihtaa ne vaivatta.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia maksutapoja. Lisätietoa maksutavoista löydät täältä

Uskallamme myös luvata, että asiakastyytyväisyyteen panostaminen ei ole pelkkää sanahelinää, sillä tyytyväisyys näkyy saamastamme palautteesta.

Google arvostelut

Suomalaista osaamista vuodesta 2013

Tyyliluuri.fi nettikauppa on perustettu maaliskuussa 2013. Ensimmäiset kolme toimintavuotta verkkokauppa toimi toiminimellä. Toiminnan laajennuttua ja vakiinnuttua muutimme yrityksen vuoden 2016 alusta osakeyhtiöksi.

Olemme täysin suomalainen ja vakavarainen yritys. Tyyliluurista tilaaminen on riskitöntä ja helppoa. Huolehdimme myös asiakkaidemme tietoturvasta. Tästä todisteena toimii muun muassa tietoturvayhtiö TrustedSiten sivustollemme myöntämä tietoturvasertifikaatti.

Olemme myös Suomen yrittäjien sekä Koodia Suomesta ry:n jäsen. Verkkokaupallemme on myönnetty myös CO2 neutraali webbisivu sertifikaatti. Tämän myötä sitoudumme tukemaan CO2-päästöjä vähentäviä projekteja, kuten uusiutuvan energian rakentamista.

Ollaan kavereita!

Olemme aktiivisesti mukana seuraavissa sosiaalisissa medioissa. Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme. Teemme mielellämme myös kaupallista yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Jos yhteistyö kiinnostaa, voit lukea mahdollisuuksista enemmän täältä.

Tyyliluurin TikTok profiili Tyyliluurin Instagram Profiili  Tyyliluurin YouTube kanava Tyyliluuri Pinterest  Tyyliluurin Facebook Profiili