Tietoa meistä.

Tyylikästä puhelimen suojausta

Tyyliluuri on suomalainen puhelintarvikkeiden nettikauppa. Olemme erikoistuneet muodikkaisiin ja käytännöllisiin puhelinten suojausratkaisuihin.

Laaja valikoima tyylikkäitä puhelimen suojakuoria

Älypuhelimet ovat olennainen osa arkea. Koska puhelimemme ovat jatkuvasti esillä, esittelemme näiden laitteiden kautta myös omaa identiteettiämme. Kännykät ja muut älylaitteet ovat osa nykykulttuuria ja muotia. Näistä syistä myös älylaitteiden suojaus on tärkeää ja se halutaan hoitaa tyylillä. Tyyliluuri tarjoaa tähän ratkaisun. Verkkokaupassamme on tarjolla todella laaja mallisto puhelinten suojakuoria, panssarilaseja ja muita lisätarvikkeita. Tuotemallistomme sisältää lukuisia värivaihtoehtoja sekä upeita kuvallisia kuoseja puhelimeen kuin puhelimeen. Suuresta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle mieleisesi tuotteet.

Sloganimme on

"Tee puhelimestasi itsesi näköinen"

Tyylikkäiden ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi tavoitteemme on tarjota asiakkaalle edulliset hinnat. Hankimme puhelintarvikkeet suoraan tehtaiden edustajilta ilman välikäsiä. Emme myöskään ylläpidä organisaatiossa turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa. Toimimme ainoastaan verkossa, joten kalliille myymälätiloille ei ole tarvetta.

Edulliset hinnat

Ruusukulta mandala puhelinlompakko
Milla Sofia kissakuoret tyyliluuri

Tyytyväiset asiakkaat

Olemme asiakaspalvelu alalla, joten asiakastyytyväisyys on luonnollisesti erityisen tärkeää. Palvelemme mahdollisimman nopeasti, asiantuntevasti ja joustavasti. Myymme esimerkiksi vain sellaisia tuotteita, jotka ovat lähetettävissä suoraan omalta varastoltamme. Näin takaamme nopeat toimitukset. Suurimman osan tuotteista pystymme toimittamaan suoraan postilaatikkoon, joten noutoa postista ei yleensä tarvita.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteet voi vaihtaa tai palauttaa syystä riippumatta. Ei siis haittaa jos tilasit esimerkiksi vahingossa väärät tuotteet, voit vaihtaa ne vaivatta.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia maksutapoja. Lisätietoa maksutavoista löydät täältä

Uskallamme myös luvata, että asiakastyytyväisyyteen panostaminen ei ole pelkkää sanahelinää, sillä tyytyväisyys näkyy saamastamme palautteesta.

Suomalaista osaamista vuodesta 2013

Tyyliluuri.fi nettikauppa on avattu vuonna 2013. Meillä on siis yli kymmenen vuoden kokemus puhelinten suojaamisesta ja verkkokauppaliiketoiminnasta. Olemme täysin suomalainen ja vakavarainen yritys. Verkkokaupallemme on myönnetty myös suomalainen verkkokauppa avainlippu.

Tyyliluurista tilaaminen on riskitöntä ja helppoa. Huolehdimme myös asiakkaidemme tietoturvasta. Tästä todisteena toimii muun muassa tietoturvayhtiö TrustedSiten sivustollemme myöntämä tietoturvasertifikaatti.

Olemme myös Suomen yrittäjien sekä Koodia Suomesta ry:n jäsen. Verkkokaupallemme on myönnetty myös CO2 neutraali webbisivu sertifikaatti. Tämän myötä sitoudumme tukemaan CO2-päästöjä vähentäviä projekteja, kuten uusiutuvan energian rakentamista.

Vihreä Marmori suojakuori Milla Sofia
Valkoinen marmori suojakuori Milla Sofia

Ollaan kavereita!

Olemme aktiivisesti mukana seuraavissa sosiaalisissa medioissa. Tervetuloa seuraamaan some-kanaviamme. Teemme mielellämme myös kaupallista yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Jos yhteistyö kiinnostaa, voit lukea mahdollisuuksista enemmän täältä.

Tyyliluurin TikTok profiili Tyyliluurin Instagram Profiili  Tyyliluurin YouTube kanava Tyyliluuri Pinterest  Tyyliluurin Facebook Profiili