Tyyliluuri.fi nettikaupan maksutavat.

Verkkopankki-, kortti- ja mobiilimaksut.

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet, mobiilimaksut, luottokortti sekä visa electron. Maksut välittää Checkout -maksunvälityspalvelu. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan, maksutapahtuma siirtyy maksutavan (esim. valitun pankin) järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Maksaminen on turvallista, helppoa ja nopeaa!

Tyyliluurin maksutavat

Bitcoin & Altcoins.

Kryptovaluutta maksunvälityspalveluna toimii Coingate.com. Asiakkaalle bitcoinilla tai altcoineilla maksaminen ei tuo lisäkuluja. Coingate veloittaa kauppiaalta, eli tässä tapauksessa tyyliluurilta maksuista 1% transaktiomaksun, muita kuluja palvelun käyttämisestä ei ole. Coingaten maksupalvelu kattaa yli 50 virtaalivaluuttaa. Palvelu päivittää kryptovallutan ja euron väisen vaihtokurssin reaaliaikaisesti, joten asiakkaalle kaupankäynti on reilua. Bitcoineilla tai mulla virtuaalivaluutoilla maksaminen edellyttää virtuaalilompakon omistamista, joka sisältää kyseistä valuuttaa vähintään maksusuoritusta vastaavan euromääräisen summan. Voit lukea lisää bitcoin ja altcoin maksamisesta blogistamme.

Bitcoin ja altcoin maksaminen.