Airpods 3 kotelot

Tyyliluurista löydät AirPods 3 kotelot moneen makuun ja käyttötarkoitukseen. AirPods 3 suojakuoren avulla teet AirPods 3 kotelosta todella tyylikkään näköisen. Näyttävien kuorien avulla erotut myös eduksesi. Mallistostamme löydät todella monen tyylisiä AirPods koteloiden suojakuoria. Koteloita on usean värisiä ja kuvallisia. Suojakuori suojaa AirPods 3 kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta.

AirPods 3 suojakuori ei vaikeuta kotelon tai kuulokkeiden käyttämistä, joten kaikki toiminnot pysyvät ennallaan myös suojakuoren kanssa. Suojakuorissa käytetty materiaali antaa myös paremman tuntuman ja pidon koteloon, jolloin alkuperäinen AirPods 3 kotelo ei pääse luiskahtamaan otteesta ja naarmuuntumaan käytössä.

Airpods Pro / Airpods 3 kotelon suojakuori valkoinen marmori
AirPods Pro / Airpods 3 kuulokkeiden kotelon valkoinen marmori suojakuori. Suojakuori suojaa AirPods Pro kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta. AirPods Pro kotelon suojakuori ei vaikeuta kotelon tai kuulokkeiden käyttämistä, kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa.
Materiaali: muovi.
Väri: valkoinen
Yhteensopivuus: AirPods Pro ja AirPods 3.
Kuoret sopivat sekä langattomaan latauskoteloon, että Lightning-latauskoteloon.
9,90 €
Airpods Pro / Airpods 3 kotelon suojakuori pinkki marmori
AirPods Pro / AirPods 3 kuulokkeiden kotelon pinkki marmori suojakuori. Suojakuori suojaa AirPods Pro kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta. AirPods Pro kotelon suojakuori ei vaikeuta kotelon tai kuulokkeiden käyttämistä, kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa.
Materiaali: muovi.
Väri: pinkki
Yhteensopivuus: AirPods Pro ja AirPods 3.
Kuoret sopivat sekä langattomaan latauskoteloon, että Lightning-latauskoteloon.
9,90 €