Nokia 6 kuoret

Nokia 6 on silmiinpistävän puhdaslinjainen, siinä on saumaton metallirunko ja tarkasti viimeistellyt yksityiskohdat. Metallista valmistettu Nokia 6 tuntuu laadukkaalta ja viimeistellyltä. Tässä puhelimessa on 5,5 tuuman Full HD näyttö. Nokia 6:ssa on 16 megapikselin takakamera ja puhelimen etupuolen kameran tarkkuus on puolestaan 8 megapikseliä. Nokia 6:ssa on Android Nougat -käyttöjärjestelmä, kattavat Google-palvelut eikä mitään tarpeetonta ylimääräistä. Tästä puhelimesta on saatavilla 5 eri värivaihtoehtoa: kiiltävä musta, matta musta, hopea, tumman sininen, hopea sekä kuparin väri. Kuorimallistomme kattaa runsaan valikoiman korkealaatuisia Nokia 6 kuoria. Suojakuoret on jaettu seuraaviin kategorioihin: silikonisuojukset, kovat kuoret ja läppäkotelot. Näin sopivan tyyppisten Nokia 6 suojakuorien valitseminen on mahdollisimman vaivatonta. Kaikki Nokia 6 kuoremme ovat Vantaan varastolla valmiiksi lähetettävissä, joten toimituksemme ovat nopeita. Lähetämme tuotteet aina 1.lk kirjelähetyksinä. Mikäli et löytänyt mallistostamme tällä kertaa sopivaa kuorta, tule myöhemmin uudelleen, sillä lisäämme uusia kuorimalleja jatkuvasti.
Nokia 6 ruusukulta unisieppari suojakotelo
Tilapäisesti loppu
Ruusukulta unisieppari lompakkomallinen suojakotelo Nokia 6 puhelimeen. Tässä kuoressa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita. Nämä Nokia 6 kuoret on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.
Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Mahdollistaa puhumisen myös kansi kiinni.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Painikkeet ja portit ovat käytettävissä.
Mukana tulee myös kätevä käsinauha
Kannessa näppärä magneettikiinnitys.
-4,00 €
Nokia 6 do not touch my phone puhelinlompakko
Tilapäisesti loppu
Do not touch my phone puhelinlompakko Nokia 6 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Painikkeet ja portit ovat käytettävissä.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
14,90 €
18,90 €
-8,00 €
Nokia 6 ultra ohuet läpinäkyvät kuoret.
Saatavilla heti
Joustava ja kestävä TPU-kuori Nokia 6 puhelimeen. Tämä kuori on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista, joka antaa loistavan suojan kolhuja vastaan, sekä korostaa Nokia 6:n luontaista kauneutta. Käytännöllisyydensä lisäksi nämä kuoret ovat myös todella näyttävät. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä
Väri: läpinäkyvä.
Materiaali: TPU-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
4,90 €
12,90 €