Lumia 530 kuoret

Ominaisuudet Lumia 530 edustaa Nokian Lumia malliston halvinta kokoluokkaa ja se on suositun Lumia 520 mallin paranneltu versio. Lumia 530 on hintalaatusuhteeltaan erinomainen valinta ja se soveltuu hyvin esimerkiksi koululaiselle ensimmäiseksi älypuhelimeksi. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimii Windows Phone 8.1 Suositellut Lumia 530 kuoret Lumia 530 on erityisesti nuorison suosioissa. Valikoimistamme löytyy luonnollisesti siis monia nuorekkaita sekä värikkäitä kuoseja kuten: kimallekuoret ja eläinkuosit jne. Toki valittavana on myös hillitympiä yksivärisiä silikonikuoria sekä nahkakuoria. Silikonikuoret ovat kestävä vaihtoehto, sillä silikoni on joustavaa ja hyvin kolhuja sietävää materiaalia. Silikonista ja tpu-muovista valmistetut kuoret parantavat myös käyttötuntumaa ja puhelin pysyy paremmin kädessä kuin liukas kuoreton puhelin. Myös lumia 530 lompakkokotelot ovat hyvä valinta, sillä tämän tyyppiset kuoret ovat monikäyttöisiä ja suojaavat puhelinta joka puolelta. Lompakkokoteloissa on kannen sisäpuolella myös muutama korttipaikka sekä setelitasku. Näiden kuorien päällysmateriaali on yleensä nahka ja sisuskalut ovat muovia. Melkein kaikista puhelinlompakoista voi taitella pöydälle myös tuen, johon puhelimen voi pystyttää esimerkiksi elokuvan katselua varten.
5,90 €
18,90 € -13,00 €

Laadukas ja käytännöllinen puhelinlompakko Lumia 530 puhelimeen. Kotelo yhdistää lompakon ja puhelinkotelon. Kotelossa on kaksi korttipaikkaa, setelitasku ja paikka puhelimelle. Lisäksi kotelo toimii pöydelle taitettava puhelintukena.

  • Materiaali: PU-nahka ja muovi.
  • Helppo asentaa.
  • Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
  • Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
  • Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
9,90 €
18,90 € -9,00 €

Valkotiikeri lompakkomallinen suojakotelo Nokia Lumia 530 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Suojakotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.

  • Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
  • Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
  • Painikkeet ja portit ovat käytettävissä.
  • Kannessa näppärä magneettikiinnitys.