Samsung Galaxy Xcover 4 kuoret

Samsung Galaxy Xcover 4 on rakennettu vettä kestäväksi sekä pölytiiviiksi, samsung ei kuitenkaan lupaa laitteelle iskunkestävyyttä. Tästä syystä myös tämä puhelin on järkevää suojata suojakuorilla ja suojalasilla. Samsung markkinoi hieman harhaanjohtavasti Xcover 4:sta kovaan käyttöön suunnatuksi puhelimeksi, todellisuudessa tämän puhelimen näyttö rikkoutuu yhtä helposti kuin minkä tahansa muunkin kännykän näyttö. Suojalasi ja suojakuori ovat halpa vakuutus Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen näytölle. Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen kuorilla saat tehtyä puhelimestasi itsesi näköisen. Voit valita juuri mieleisesi kuoren laajasta valikoimastamme. Sopivan kuorityypin lisäksi voit valita itsellesi sopivan värin tai kuvallisen kuoren. Värivaihtoehtoja löytyy perinteisestä mustasta pirteään pinkkiin. Samsung Galaxy Xcover 4 kuoria on saatavilla muun muassa lompakko mallisina. Tämä vaihtoehto on suosittu monikäyttöisyytensä ansiosta. Tällaisessa kuoressa kulkee puhelimen lisäksi mukana kätevästi setelirahaa ja muutama kortti. Lompakkokotelo suojaa hyvin myös puhelimen näyttöä. Toinen kuorivaihtoehto Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen suojaamiseksi on taustakuori, joka suojaa ainoastaan puhelimen takakannen. Näitä kuoria valmistetaan kolmesta erilaisesta materiaalista: silikoni, taipuisa tpu-muovi sekä kova muovi. Näiden kuorien etuna on, että puhelin säilyy ohuena ja näyttö on heti käytettävissä. Suojakuorella suojattu älypuhelin ei myöskään luiskahda kädestä yhtä helposti kuin suojaamaton liukaspintainen puhelin.

Samsung Galaxy Xcover 4 / 4S kullanvärinen unisieppari suojakotelo
Tilapäisesti loppu
Kullanvärinen unisieppari suojakotelo Samsung Galaxy Xcover 4 / 4S puhelimeen. Näissä kuorissa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Suojakotelon avulla voit tukea puhelimen vaaka-asentoon ja katsoa esimerkiksi elokuvaa puhelimen näytöltä. Avattava kansi suojaa puhelimen näyttöä.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Yhteensopivuus Galaxy Xcover 4 ja Xcover 4S
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
Mukava tulee käsinauha
Mahdollistaa puhumisen kansi kiinni
-6,00 €
Samsung Xcover 4 kirkas karkaistu lasikalvo.
Saatavilla heti
Kirkas karkaistu lasikalvo Samsung Xcover 4 ja 4S puhelimiin.
Väri: Kirkas, läpinäkyvä.
Paksuus: 0,3mm.
Materiaali: karkaistu lasi.
Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.
Yhteensopivuus Samsung Galaxy Xcover 4 ja Xcover 4S
6,90 €
12,90 €
-4,00 €
Samsung Xcover 4 musta puhelinlompakko
Saatavilla heti
Musta puhelinlompakko Samsung Xcover 4 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
14,90 €
18,90 €