Kaapelit

Micro-USB kaapelit soveltuvat useimpien Android puhelimien ja tablettien lataamiseen ja tiedonsiirtoon. Näillä kaapeleilla hoidat siis Samsung, Huawei, Sony, Nokia ym. laitteiden liitäntätarpeet. Lightning kaapelit puolestaan ovat yhteensopivia Applen laitteiden kuten iPhone ja iPad kanssa. Mallistostamme löytyy myös Micro-USB ja Lightning yhdistelmäkaapeleita, joista löytyy samasta johdosta kummankin tyyppiset liittimet. Tällainen kaapeli on hyvä valinta, mikäli taloudesta löytyy sekä Applen että Androidin laiteita. Meiltä löydät Micro-USB kaapelit myös monen värisinä.
Sininen Lightning-USB kaapeli
Sininen Lightning-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Applen laitteita.
Väri: Sininen.
Pituus: 1m
Tyyppi: Lightning (8 pin).Valmistaja: Wopow.Yhteensopivuus: Apple iPad ja iPhone
12,90 €
Musta Lightning-USB kaapeli
Musta Lightning-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Applen laitteita.
Väri: Musta.
Pituus: 1m
Tyyppi: Lightning (8 pin).Valmistaja: Wopow.Yhteensopivuus: Apple iPad ja iPhone
12,90 €
Musta Micro-USB kaapeli
Loppu
Musta Micro-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Android laitteita.
Väri: Musta.
Pituus: 1m
Tyyppi: Micro-usb (5 pin).Valmistaja: Wopow.