Kaapelit

Micro-USB kaapelit soveltuvat useimpien Android puhelimien ja tablettien lataamiseen ja tiedonsiirtoon. Näillä kaapeleilla hoidat siis Samsung, Huawei, Sony, Nokia ym. laitteiden liitäntätarpeet. Lightning kaapelit puolestaan ovat yhteensopivia Applen laitteiden kuten iPhone ja iPad kanssa. Mallistostamme löytyy myös Micro-USB ja Lightning yhdistelmäkaapeleita, joista löytyy samasta johdosta kummankin tyyppiset liittimet. Tällainen kaapeli on hyvä valinta, mikäli taloudesta löytyy sekä Applen että Androidin laiteita. Meiltä löydät Micro-USB kaapelit myös monen värisinä.
Sininen Lightning-USB kaapeli
Sininen Lightning-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Applen laitteita.
Väri: Sininen.
Pituus: 1m
Tyyppi: Lightning (8 pin).Valmistaja: Wopow.Yhteensopivuus: Apple iPad ja iPhone
10,90 €
Sininen punottu Micro-USB kaapeli
Sininen punottu Micro-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa vanhempia Android laitteita.
Väri: Sininen.
Pituus: 1m
Tyyppi: Micro-usb (5 pin).
Valmistaja: Quarice.
8,90 €
Musta USB-C-USB kaapeli
Musta USB-C-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi uusimmissa Android laitteissa.
Väri: Musta.
Pituus: 2m
Tyyppi: Type-C
Yhteensopivuus: Esim. uudempiin Samsung, Huawei ja OnePlus puhelimiin
12,90 €
Hopea punottu Micro-USB kaapeli.
Loppu
Hopea punottu Micro-USB kaapeli. Materiaalin ansiosta se ei mene sotkuun yhtä helposti kuin tavalliset kaapelit. Punottu materiaali on myös huomattavasti tavallista kaapelia kestävämpää. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Android laitteita.
Pituus: 100cm.
Valmistaja: Quarice
Musta Lightning-USB kaapeli
Loppu
Musta Lightning-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Applen laitteita.
Väri: Musta.
Pituus: 2m
Tyyppi: Lightning (8 pin).
Yhteensopivuus: Apple iPad ja iPhone
Hopea Lightning-USB kaapeli
Loppu
Hopea Lightning-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Applen laitteita.
Väri: Hopea
Pituus: 1m
Tyyppi: Lightning (8 pin).
Valmistaja: Quarice
Yhteensopivuus: Apple iPad ja iPhone
Musta Micro-USB kaapeli
Loppu
Musta Micro-USB kaapeli. Soveltuu esimerkiksi tabletin tai matkapuhelimen lataukseen ja tietojen siirtoon. Kaapeli sopii käytettäväksi suurimmassa osassa Android laitteita.
Väri: Musta.
Pituus: 1m
Tyyppi: Micro-usb (5 pin).Valmistaja: Wopow.