Lumia 650 kuoret

Microsoft Lumia 650 on keskihintaluokan älypuhelin. Lumia 650 on tähän mennessä julkaistuista malleista kaikkien aikojen ohuin (6,9 mm) ja kevyin (122 g) Lumia 650 tarjoaa Windows 10 Mobile-kokemuksen kohtuulliseen hintaan. Tässä puhelimessa on 8 mpxl. takakamera ja edessä 5 mpxl. videopuhelukamera. Laitteessa on viiden tuuman HD Amoled-kosketusnäyttö.

Tarjoamme Lumia 650:lle erityyppisiä ja tyylisiä suojakuoria. Valikoimamme sisältää silikonikuoria, kovamuovisia kuoria sekä puhelinlompakoita. Myös värivaihtoehtoja ja kuvamalleja on useita. Kuorillamme teet puhelimestasi helposti itsesi näköisen. Toimituksemme ovat nopeita, lähetämme tuotteet aina 1.lk kirjelähetyksinä. Mikäli et löytänyt tällä kertaa tyyliisi sopivaa kuorta, tule myöhemmin uudelleen, sillä lisäämme uusia kuorimalleja sivustollemme jatkuvasti.

-16,00 €
Lumia 650 pinkki puhelinlompakko
Saatavilla heti
Laadukas ja käytännöllinen pinkki keinonahkainen Lumia 650 puhelinlompakko. Kotelo yhdistää lompakon ja puhelinkotelon: siinä on kolme korttipaikkaa, setelitasku ja paikka puhelimelle. Suljettuna kotelo suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä. Avattuna kotelo voidaan taittaa pöytätelineeksi, jolloin puhelimen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Väri: pinkki.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
2,90 €
18,90 €
-14,00 €
Lumia 650 vaaleanpunaiset kukat puhelinlompakko
Saatavilla heti
Vaaleanpunaiset kukat puhelinlompakko Lumia 650 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
4,90 €
18,90 €