Lumia 532 kuoret

Lumia 532 kuuluu Microsoft-älypuhelinten halvimpaan hintaluokkaan. Hinnasta huolimatta tässä puhelimessa toimivat kuitenkin moitteetta Microsoftin tärkeimmät palvelut, kuten Skype, OneDrive ja Office. Ulkomitoiltaan Lumia 532 on 118,9 x 65,5 x 11,6 mm. Painoa laitteella on 136,3 grammaa. Värivaihtoehtoja on neljä - Musta, valkoinen, vihreä ja oranssi. Mikäli nämä värit eivät miellytä, on väriä helppo vaihtaa suojakuorien avulla. Käyttöjärjestelmänä Lumia 532:ssa toimii WindowsPhone 8.1

Lumia 532:sta on myytävänä vain neljä eri värivaihtoehtoa. Onneksi Lumia 532:n ulkonäköä ja värimaailmaa on helppo muuttaa suojakuorten avulla. Lompakkokoteloista löytyy neljä värivaihtoehtoa valkoinen, musta, pinkki, sininen sekä erilaisia kuvakuoseja. Lisäämme sivuillemme jatkuvasti uusia koteloita, joten jos et löydä tällä kertaa mieluisaa koteloa, tule tarkistamaan mallistomme myöhemmin uudelleen.

-12,00 €
Lumia 532 vihreä pöllö puhelinlompakko
Saatavilla heti
Laadukas ja käytännöllinen vihreä pöllö lompakkokotelo Microsoft Lumia 532 puhelimeen. Kotelo yhdistää lompakon ja puhelinkotelon: siinä on kaksi korttipaikkaa, setelitasku ja paikka puhelimelle. Suljettuna kotelo suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä. Avattuna kotelo voidaan taittaa pöytätelineeksi, jolloin puhelimen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
2,90 €
14,90 €
-12,00 €
Lumia 532 vaaleanpunaiset kukat puhelinlompakko
Saatavilla heti
Laadukas ja käytännöllinen vaaleanpunaiset kukat lompakkokotelo Microsoft Lumia 532 puhelimeen. Kotelo yhdistää lompakon ja puhelinkotelon: siinä on kaksi korttipaikkaa, setelitasku ja paikka puhelimelle. Suljettuna kotelo suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä. Avattuna kotelo voidaan taittaa pöytätelineeksi, jolloin puhelimen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
2,90 €
14,90 €
-2,00 €
Lumia 532 suojakalvo
Saatavilla heti
Suojakalvo Lumia 532 puhelimeen. Suojakalvo pitää naarmut loitolla laitteesi näytöstä.
1,90 €
3,90 €