Nothing Phone (1) kuoret

Älypuhelimet rikkoontuvat yllättävän herkästi. Rikkinäinen puhelimen näyttö on monelle varmasti liian tuttu näky. Tämän takia Nothing Phone (1) puhelimelle kannattaa hankkia suojakuori sekä panssarilasi. Nämä lisävarusteet ovat pieni kuluerä puhelimen hintaan verrattuna.

Tilaa Nothing Phone (1) suojakuoret tyyliluurista.

Nothing Phone (1) kuorien tilaaminen Tyyliluurista on nopeaa ja vaivatonta. Voit tehdä tilauksen sekä rekisteröityneenä käyttäjänä tai rekisteröitymättä vierailijana. Postikulumme ovat edulliset tilauksen koosta riippumatta. Saat Nothing Phone (1) kuoret toimitettuna suoraan postilaatikkoon. Tilausta ei tarvitse siis noutaa postin toimipisteestä. Tuotevarastomme sijaitsee suomessa, joten toimituksemme kotimaahan ovat nopeita.

Suojakuoret istuvat täydellisesti puhelimeen.

Tyyliluurin Nothing Phone (1) kuoret on suunniteltu ja muotoiltu tarkasti niin, että kaikkia puhelimen toimintoja voi käyttää ongelmitta kuorten ollessa asennettuna. Lähes kaikissa suojakuorissamme on myös aukot Nothing Phone (1) puhelimen näyttäville takakannen LED-valoille. Suojakuorten kelkka on valmistettu joustavasta ja kestävästä tpu-muovista, jonka avulla suojakuori saadaan istumaan puhelimen päälle todella tiiviisti. Näin puhelimen ja kuoren väliin ei pääse likaa. Osa suojakuoristamme on läpinäkyvästä muovista, ja ne tuovat näin esiin myös puhelimen luontaisen kauneuden. Nothing Phone (1) kuoret on helppo asentaa paikoilleen ja halutessaan vaihtaa toisiin kuoriin.

Nothing Phone (1) musta suojakuori sormuspidikkeellä
Saatavilla heti
Musta suojakuori sormuspidikkeellä Nothing Phone (1) puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Sormuspidikkeen avulla saat tukevan otteen puhelimeen, eikä se luiskahda niin helposti kädestä kuin suojakuoreton puhelin. Taittuvan sormuspidikkeen avulla puhelimen voi myös esimerkiksi tukea pöydälle pystyasentoon. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.

Materiaali: tpu-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
12,90 €
Nothing Phone (1) kirkas panssarilasi
Saatavilla heti
Kirkas panssarilasi Nothing Phone (1) puhelimeen.

Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä.
Materiaali: Karkaistu lasi.
Kovuus: 9H.
Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.Öljypohjainen pinnoite hylkii likaa (esim. sormenjäljet).
12,90 €
Nothing Phone (1) läpinäkyvä suojakuori
Tilapäisesti loppu
Läpinäkyvä suojakuori Nothing Phone (1) puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kuoret parantavat tuntumaa puhelimeen, eikä se luiskahda niin helposti kädestä kuin suojakuoreton puhelin. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.

Materiaali: tpu-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
Nothing Phone (1) musta suojakuori
Saatavilla heti
Musta suojakuori Nothing Phone (1) puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kuoret parantavat tuntumaa puhelimeen, eikä se luiskahda niin helposti kädestä kuin suojakuoreton puhelin. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.

Materiaali: tpu-muovi.
Kuoressa on aukot led-valoille.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
8,90 €
Nothing Phone (1) musta suojakotelo
Saatavilla heti
Musta kannellinen puhelinlompakko Nothing Phone (1) puhelimeen. Tämä suojakotelo on monipuolinen puhelimen lisävaruste. Kannen sisäpuolella on kolme korttipaikkaa sekä setelitasku. Kotelon saa myös kätevästi taitettua vaakatelineeksi puhelimelle, näin videoista pystyy nauttimaan ilman käsien rasittumista. Avattava kansi suojaa tehokkaasti puhelimen näytön.

Suojakotelon kuoret ovat laadukasta keinonahkaa.Puhelin kiinnitetään joustavaa ja kestävää muovia olevaan kelkkaan.
Kotelon kannessa on aukot led-valoille
Suojakotelon kansi pysyy tukevasti kiinni magneettikiinnityksellä.
18,90 €