Huawei Y5 kuoret

Huawei Y5 on edullinen peruspuhelin. Edullisesta hinnasta huolimatta puhelin on varusteltu täysiverisillä älypuhelin ominaisuuksilla. Y5:stä löytyy viiden megapikselin takakamera sekä kahden megapikselin selfiekamera. Tässä puhelimessa on myös nopeat 4G/LTE-yhteydet sekä iso 2000 mAh akku. Helppo tapa pidentää Huawei Y5:n elinikää on suojata se suojakuorilla sekä suojakalvolla. Näin suojaat puhelimesi kolhuilta ja naarmuuntumiselta. Suojakuorilla voit muokata myös Huawei Y5 puhelimesi ulkoasun tyylisi mukaiseksi. Tyyliluurista löydät varmasti tyyliisi sopivat Huawei Y5 kuoret. Muun muassa suosittuja lompakkokoteloita löytyy lukuisia värivaihtoehtoa sekä kuvallisia malleja.

Huom. Tämän sivun kuoret eivät käy uudempiin Huawei Y5 2018 ja Huawei Y5 2019 puhelinmalleihin. Näiden puhelimien kuoret löytyvät omilta sivuiltaan.

Musta juoksuvyö koko 4,7
Saatavilla heti
Musta juoksuvyö 4,7 tuuman ja sitä pienemmille puhelimille. Mikäli tavallinen vyölaukku tuntuu liian isolta puhelimen säilytykseen, tämä on valintasi. Ketevä tapa säilyttää puhelinta esimerkiksi urheillessa. Soveltuu hyvin myös lasten käyttöön, sillä vyössä on laaja säätövara.
Koko: 149mm x 75mm.
Laukussa on reikä kuullokkeiden johtoa varten.
Näet puhelimen näytön laukkua avaamatta.
Säädettävä ja lukittava vyö.
16,90 €
-10,00 €
Huawei Y5 pöllöperhe puhelinlompakko
Tilapäisesti loppu
Laadukas ja käytännöllinen puhelinlompakko Huawei Y5 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Huom. Nämä kuoret eivät käy uudempiin Huawei Y5 2018 ja Huawei Y5 2019 puhelinmalleihin. Näiden puhelimien kuoret löytyvät omilta sivuiltaan.
Materiaali: PU-nahka. Yhteensopivuus: Huawei Y5 (Y560-L01)
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
4,90 €
14,90 €