Huawei P9 kuoret

Huawei P9 on upeasti muotoiltu Premium -luokan puhelin. P9:n erityispiirteenä on kahden 12 MP kameran ratkaisu, joka on toteutettu ja suunniteltu yhteistyösssä kameravalmistaja Leican kanssa. Toinen kameroista on mustavalkoinen ja toinen värillinen.Tällä yhdistelmällä kuviin saadaan paras mahdollinen kontrasti ja samalla ehkäistään kohinan syntyä. Tästä puhelimesta löytyy myös rutkasti tehoa, sillä Huawei P9 on varustettu 2.5 GHz taajuuden 8- ydinprosessorilla. Näyttö on 5.2" Full HD. Koko komeus on puristettu ultraohueen 6.9 mm unibodyrunkoon.


Huawei P9 kannattaa ehdottomasti suojata korkealaatuisilla suojakuorillamme. Mallistostamme löydät P9:n laajan valikoiman erityyppisiä kuoria, muun muassa silikonisuojuksia, ikkunakuoria ja puhelinlompakoita. Kaikki tuotteemme ovat Vantaan varastolla valmiina ja heti lähetettävissä, joten toimituksemme ovat nopeita.

-4,00 €
Huawei P9 kirkas karkaistu lasikalvo.
VARASTOSSA
Kirkas karkaistu lasikalvo Huawei P9 puhelimeen.
Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä.
Materiaali: Karkaistu lasi.
Kovuus: 9H.
Valmistaja: Amorus.
Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.
Öljypohjainen pinnoite hylkii likaa (esim. sormenjäljet).
8,90 €
12,90 €
-4,00 €
Huawei P9 musta puhelinlompakko
Tilapäisesti loppu
Laadukas ja käytännöllinen puhelinlompakko Huawei P9 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Väri: musta.
Materiaali: PU-nahka.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Kannessa näppärä magneettikiinnitys.
14,90 €
18,90 €