Huawei Honor 8 kuoret

Honor 8 kuorimallistomme on laaja ja se sisältää monenlaisia suojakuoria. Voit valita puhelimellesi mieluisimmat suojakuoret tai vaikka useammat, jotta voit vaihtaa puhelimesi ulkonäköä vaivattomasti mielesi mukaan. Olemme jakaneet Huawei Honor 8 kuoret seuraaviin kategorioihin: silikonisuojukset, kovat kuoret ja läppäkotelot, jotta sopivien kuorien valitseminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Lompakkomalliset Honor 8 kuoret ovat suosittuja monikäyttöisyytensä ansiosta. Lompakkokotelossa kulkee puhelimen lisäksi mukana setelit ja muutama kortti. Puhelinlompakon kansi suojaa hyvin myös puhelimen näyttöä. Mikäli lompakkomallinen kuori ei miellytä, niin hyvä vaihtoehto on Huawei Honor 8 kuoret, jotka asetetaan ainoastaan puhelimen takakannen päälle. Takakuoria valmistetaan kolmesta erilaisesta materiaalista: silikoni, taipuisa tpu-muovi sekä kova muovi, joten valinnan varaa löytyy. Takakuorilla suojattu puhelin säilyy ohuena ja näyttö on heti käytettävissä.

Huawei Honor 8 kuoret ovat edullinen tapa pidentää puhelimen elinikää, sillä ne suojaavat puhelinta naarmuuntumiselta, likaantumiselta sekä kolhuilta. Tyyliluurin Honor 8 kuoret ovat myös käytännölliset, sillä ne on suunniteltu niin, että voit käyttää puhelimesi näppäimiä ja liitäntöjä ongelmitta kuorten ollessa asennettuna. Myös kameran käyttö luonnistuu kuoria poistamatta. Huawei Honor 8 on huippuluokan älypuhelin. Honor 8 edustaa parasta älypuhelinteknologiaa kilpailukykyiseen hintaan. Erikoisuutena tässä puhelimessa on kaksi 12 MP takakameraa, tämän ansiosta saat laadukkaita kuvia myös haastavissa olosuhteissa. Honor 8:sta löytyy myös 2 SIM-korttipaikkaa. Tässä laitteessa on myös huippunopea 4G yhteystuki.

Huawei Honor 8 ruusukulta unisieppari suojakotelo
Tilapäisesti loppu
Ruusukulta unisieppari suojakotelo Huawei Honor 8 puhelimeen. Näissä kuorissa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Suojakotelon avulla voit tukea puhelimen vaaka-asentoon ja katsoa esimerkiksi elokuvaa puhelimen näytöltä. Avattava kansi suojaa puhelimen näytön.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.Mukava tulee käsinauhaMahdollistaa puhumisen kansi kiinni
Huawei Honor 8 kullanvärinen sydän puhelinlompakko
Tilapäisesti loppu
Kullanvärinen sydän puhelinlompakko Huawei Honor 8 puhelimeen. Tässä kotelossa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Painikkeet ja portit ovat käytettävissä.
Kannessa näppärä magneettikiinnitys.
Mukana tulee myös kätevä käsinauha
Huawei Honor 8 musta puhelinlompakko
Saatavilla heti
Musta puhelinlompakko Huawei Honor 8 puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja kiinnike mihin puhelin tulee on kovaa muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
18,90 €