Huawei P9 Lite kuoret

Huawei P9 Lite on suositun P9:n kevennetty versio. Vaikkakin P9 Lite on kevennetty versio isoveljestään, tarjoaa se kuitenkin mukavasti tehoa, sillä siinä on neljä ydintä sisältävä prosessori sekä 3GB RAM-muistia. 13 megapikselin kameralla saat aikaan teräviä ja upeita kuvia. Käyttöjärjestelmänä toimii Android v6.0 (Marshmallow). Lisäksi isoveljensä P9:n tavoin tästä löytyy sormenjälkitunnistin.

Tarjoamme Huawei P9:lle laajan valikoiman korkealaatuisia suojakuoria. Olemme jakaneet Huawei P9 kuoret seuraaviin kategorioihin: silikonisuojukset, kovat kuoret ja läppäkotelot, jotta sopivien kuorien valitseminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Kaikki mallistomme tuotteet ovat Vantaan varastolla valmiina ja heti lähetettävissä, joten toimituksemme ovat nopeita.

-10,00 €
Huawei P9 Lite ultra ohuet läpinäkyvät kuoret.
Saatavilla heti
Joustava ja kestävä TPU-kuori Huawei P9 Lite puhelimeen. Tämä kuori on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista, joka antaa loistavan suojan kolhuja vastaan, sekä korostaa Huawei P9 Lite:n luontaista kauneutta. Käytännöllisyydensä lisäksi nämä kuoret ovat myös todella näyttävät. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä
Väri: läpinäkyvä.
Materiaali: Joustava, kestävä ja taipuisa TPU-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
2,90 €
12,90 €