Lenovo A Plus kuoret

Lenovo A Plus on edullinen peruspuhelin. Edullisesta hinnasta huolimatta puhelin on varusteltu täysiverisillä älypuhelin ominaisuuksilla. Lenovo A Plussasta löytyy viiden megapikselin takakamera sekä kahden megapikselin etukamera. 2000 mAh akusta luvataan valmiusaikaa jopa 210 tuntia tai puheaika jopa 18 tuntia. A Plussan käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.1. Lenovo A Plus on suosittu puhelin erityisesti nuorison keskuudessa. Lapsilla puhelimet ovat kovassa käytössä, joten puhelin kannattaa suojata suojakuorilla sekä suojakalvolla. Näin puhelimesi säästyy kolhuilta, joita jokapäiväisessä käytössä varmasti tulee. Suojakuorilla voit muokata myös puhelimesi ulkoasun tyylisi mukaiseksi. Tyyliluurista löydät varmasti tyyliisi sopivat Lenovo A Plus kuoret. Muun muassa suosittuja lompakkokoteloita löytyy lukuisia värivaihtoehtoa sekä kuvallisia malleja.
-7,00 €
Lenovo A Plus perhoset suojakuori.
Saatavilla heti
Läpinäkyvät perhoskuoret Lenovo A Plus puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.
Materiaali: Taipuisa tpu-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
2,90 €
9,90 €
-13,00 €
Lenovo A Plus kullan värinen bling bling puhelinlompakko
Saatavilla heti
Kullan värinen bling bling puhelinlompakko Lenovo A Plus puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Painikkeet ja portit ovat käytettävissä.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.Mukana tulee myös kätevä käsinauha
5,90 €
18,90 €