Pyörälaukut

Pyörälaukku on kätevä lisävaruste aktiiviselle pyöräilijälle. Pyörälaukkuja on useita erityyppisiä. Laukut eroavat muun muassa kiinnitystavan mukaan. Pyörälaukun voi kiinnittää esim. ohjaustankoon tai runkoon. Useissa pyörälaukuissa on ikkunallinen tasku älypuhelimelle. Ikkunan läpi on mahdollista ohjata puhelinta, sekä katsoa näyttöä. Näin esim. suunnistus puhelimen näytöllä olevan kartan avulla on helppoa. Puhelinlaukut joihin saa puhelimen ovat tyypiltään runkolaukkoja tai ohjaustankolaukkuja.
14,90 €

Musta pyörälaukku puhelimelle. Tämä laukku kiinnitetään polkupyörän runkoon. Puhelinkoteloon mahtuu maksimissaan 5,5 tuuman näytöllä varusteltu puhelin. Puhelimen lisäksi laukun sivutaskuissa voi kuljettaa kätevästi esim. lompakon, avaimet ja muuta pientavaraa.

  • Merkki: Roswheel
  • Yheteensopivuus: Soveltuu käytettäväksi useimpien puhelinmallien ja merkkien kanssa.
14,90 €
Tuote on tilapäisesti loppu.

Musta pyörälaukku puhelimelle. Tämä laukku kiinnitetään polkupyörän ohjaustankoon. Puhelinkoteloon mahtuu maksimissaan 16,5 x 8 cm kokoinen puhelin. Näyttöikkunan koko on 12,5 x 8 cm. Puhelimen lisäksi laukussa a voi kuljettaa kätevästi esim. lompakon, avaimet ja muuta pientavaraa.

  • Merkki: Roswheel
  • Yheteensopivuus: Soveltuu käytettäväksi useimpien puhelinmallien ja merkkien kanssa.