Tuotemerkit

Amorus
Amorus

Amorus logo

Amorus on laadukkaiden puhelintarvikkeiden, kuten suojakuorien, panssarilasien, johtojen ja laturien valmistaja.

Baseus
Baseus

Baseus on kodin elektroniikan sekä puhelintarvikkeiden valmistaja. Baseuksen tuotteissa korostuu design ja laatu. Yritys on hyvin kansaivälinen ja sen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä.

Goospery
Goospery

Mercury Goospery on Etelä-Korealainen puhelimen kuorien, suojakoteloiden ja puhelinlompakoiden valmistaja. Goospery valmistaa suojakuoteloita erilaisista materiaaleista, kuten tpu-muovi, keinonahka ja kangas. 

Hat Prince
Hat Prince

Hat-Prince valmistaa lasikalvoja puhelimille, älykelloille sekä tableteille. Suojakalvoja kutsutaan muun muassa nimellä panssarilasi, sillä niiden valmistusmateriaali on karkaistusta lasi.

Hoco
Hoco

Hoco on perustettu vuonna 2009. Useiden vuosien kehitystyön tuloksena tuotemerkki “hoco” on kehittynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi matkapuhelinten varaosien ja varusteiden tuotemerkiksi.

Hocolla on edustusta yli 50 maassa

Imak
Imak

Imak on kiinalainen puhelimen suojakuorien ja panssarilasien valmistukseen erikoistunut valmistaja.

Ipaky
Ipaky

Ipaky on vuonna 2005 perustettu puhelin tarvikkeita valmistava yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kiinassa Shenzhenissä.

Joyroom
Joyroom

Joyroom on Kiinalainen laadukkaan kulutuselektroniikan valmistaja.

Leiers
Leiers

Leiers on tunnettu brändi laadukkaista puhelimen suoakuorista ja koteloista.

Mocolo
Mocolo

Mocolo on Kiinalainen puhelimen panssarilasien valmistaja.

Mofi
Mofi

Mofi on maineikas puhelintarvikkeiden valmistaja.

Nillkin
Nillkin

Nillkinin laajasta valikoimastamme löydät erivärisiä- ja tyylisiä suojakuoria, koteloita ja suojalaseja sekä läppäkoteloita, vyölaukkuja, suojakuoria ja koteloita puhelimen kääntöpuolelle. NILLKIN-yhtiön valmistamat puhelimen kuoret ja kotelot ovat kevyitä ja kestäviä. Kukin kotelo ja kuori on suunniteltu niin, että se pysyy tiukasti puhelimessa, muttei saa sitä näyttämään suurelta eikä estä pääsyä puhelimen mihin tahansa toimintoon. Nillkin on muodikas brändi, joka on helposti tunnistettavissa ja tarjoaa laajan valikoiman puhelintarvikkeita. 

Rurihai
Rurihai

Rurihai on kiinalainen puhelintarvikkeiden valmistaja, joka on erikoistunut puhelinten panssarilasien valmistukseen.

Usams
Usams

USAMS on kansainvälinen digitaalisten laitteiden ja lisävarusteiden valmistaja. Innovatiivisen suunnittelukonseptinsa ja vahvan tuotetutkimuksen avulla USAMS on tuottanut monia erinomaisia ​​digitaalisia tuotteita ja lisävarusteita. USAMS:n strategiana on parantaa asiakkaiden digitaalisen elämän laatua.