Nokia 4.2 kuoret

Olemme keränneet tähän tuotevalikoimaan suuren määrän erilaisia Nokia 4.2 kuoria, joista jokainen sopii täydellisesti Nokia 4.2 puhelimen rungon ympärille. Myös kaikkien näppäinten painaminen sekä porttien käyttäminen onnistuu vaivattomasti, eikä kuoria tarvitse irrottaa.

Millaisia Nokia 4.2 kuoria Tyyliluurissa on?

Kansiläpälliset suojakuoret ovat suosittuja, koska ne suojaavat Nokia 4.2 puhelimen näyttöä samalla kuin muutakin runkoa. Useimmissa kannellisissa koteloissa on myös kätevät säilytystaskut pankkikorteille ja seteleille. Näytön päälle asettuva kansi on yksi parhaista tavoista ehkäistä suurikokoisen kosketusnäytön rikkoontuminen.

Joidenkin mielestä kansiläpällisen Nokia 4.2 kuoren käyttäminen on kuitenkin epäkäytännöllistä, sillä Nokia 4.2 suojakuoria, joissa ei ole kansiläppää. Tällöin suoja asetetaan rungon takaosan päälle. Kuoren reunat nousevat kuitenkin hieman näytön yläpuolelle, joten näyttö ei onneksi ole ihan ensimmäinen osumakohta puhelimen pudotessa. Valitsit sitten kansiläpällisen Nokia 4.2 kuoren tai kansiläpättömän, niin muista hankkia sen kaveriksi myös iskunkestävä panssarilasi.

Nokia 4.2 kirkas panssarilasi
Saatavilla heti
Kirkas panssarilasi Nokia 4.2 puhelimeen.
Väri: Kirkas, heijastamaton, läpinäkyvä.
Materiaali: Karkaistu lasi.
Paksuus: 0,3mm.
Suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta.Öljypohjainen pinnoite hylkii likaa (esim. sormenjäljet).
12,90 €
-12,00 €
Nokia 4.2 musta suojakotelo
Saatavilla heti
Musta lompakko suojakotelo Nokia 4.2 puhelimeen. Näissä kuorissa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Suojakotelon avulla voit tukea puhelimen vaaka-asentoon ja katsoa esimerkiksi elokuvaa puhelimen näytöltä. Avattava kansi puolestaan antaa suojan puhelimen näytölle. Puhelimen kiinnike on kestävää TPU-muovia, joka ei rikkoudu yhtä helposti, kuin edullisempien suojakoteloiden kiinnikkeet, jotka on valmistettu normaalista muovista.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
6,90 €
18,90 €
-4,00 €
Nokia 4.2 ruusukulta unisieppari suojakotelo
Saatavilla heti
Ruusukulta unisieppari suojakotelo Nokia 4.2 puhelimeen. Näissä kuorissa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Suojakotelon avulla voit tukea puhelimen vaaka-asentoon ja katsoa esimerkiksi elokuvaa puhelimen näytöltä. Avattava kansi suojaa puhelimen näytön.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.Mukava tulee käsinauhaMahdollistaa puhumisen kansi kiinni
14,90 €
18,90 €