AirPods Pro kotelot

AirPods Pro kotelon suojakuori on tyylikäs ja hyvä suoja Applen langattomille kuulokkeille. Suojakuori suojaa AirPods Pro kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta. Näyttävien kuorien avulla erotut myös eduksesi. Mallistostamme löydät monen tyylisiä AirPods Pro koteloiden suojakuoria. Koteloita on useita värivaihtoehtoja ja kuvallisia.

AirPods Pro suojakuori ei hankaloita kuulokkeiden käyttämistä, kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa. Suojakuorissa käytetty materiaali antaa myös paremman tuntuman ja pidon koteloon, jolloin alkuperäinen AirPods Pro kotelo ei pääse luiskahtamaan otteesta ja naarmuuntumaan käytössä.

AirPods Pro kotelon suojakuori valkoinen
Saatavilla heti
AirPods Pro kuulokkeiden kotelon valkoinen suojakuori. Suojakuori suojaa AirPods Pro kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta. AirPods Pro kotelon suojakuori ei vaikeuta kotelon tai kuulokkeiden käyttämistä, kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa.
Materiaali: SilikoniVäri: valkoinen.Kuorissa on kätevä kiinnityslenkki
Yhteensopivuus: AirPods Pro
9,90 €
AirPods Pro kotelon suojakuori musta
Saatavilla heti
AirPods Pro kuulokkeiden kotelon musta suojakuori. Suojakuori suojaa AirPods Pro kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta. AirPods Pro kotelon suojakuori ei vaikeuta kotelon tai kuulokkeiden käyttämistä, kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa.
Materiaali: Silikoni.Väri: musta.Kuorissa on kätevä kiinnityslenkki
Yhteensopivuus: AirPods Pro
9,90 €
AirPods Pro kotelon suojakuori hiilikuitukuvioitu musta
Saatavilla heti
AirPods Pro kuulokkeiden kotelon hiilikuitukuvioitu musta suojakuori. Suojakuori suojaa AirPods Pro kotelon valkoista ja helposti likaantuvaa pintaa likaantumiselta ja kulumiselta. AirPods Pro kotelon suojakuori ei vaikeuta kotelon tai kuulokkeiden käyttämistä, kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös suojakuoren kanssa.
Materiaali: tpu-muovi.Väri: musta.Kuorissa on kätevä kiinntyslenkki
Yhteensopivuus: AirPods Pro
9,90 €