Lenovo C2 Power kuoret

Lenovo C2 Power on reilut sata euroa maksava peruspuhelin. Edullisesta hinnasta huolimatta puhelimesta löytyy kelpo ominaisuudet. Puhelin tukee muun muassa 4G yhteyksiä ja siitä löytyy 2 SIM-korttipaikkaa. Lenovo C2 Powerissa on kahdeksan megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Akku on suuri 3500 mAh Li-Po. C2 Powerin käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.1. Lenovo C2 Power on suosittu puhelin erityisesti lasten keskuudessa. Nuorilla puhelimet ovat yleensä kovassa käytössä, joten puhelin kannattaa varustaa suojakuorilla sekä suojakalvolla. Näin puhelimesi on suojassa kolhuilta ja naarmuuntumiselta. Suojakuorilla voit myös vaikuttaa puhelimesi ulkoasuun, näin saat luuristasi oman tyylisi mukaiseksi. Meiltä löydät varmasti tyyliisi sopivat Lenovo A Plus kuoret. Muun muassa suosittuja lompakkokoteloita on lukuisia värivaihtoehtoa sekä kuvallisia malleja.
-15,00 €
Lenovo C2 Power vihreä puhelinlompakko
Saatavilla heti
Vihreä puhelinlompakko Lenovo C2 Power puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja kiinnike mihin puhelin tulee on joustavaa ja kestävää tpu-muovia..
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
3,90 €
18,90 €
-11,00 €
Lenovo C2 Power pinkki puhelinlompakko
Saatavilla heti
Pinkki puhelinlompakko Lenovo C2 Power puhelimeen. Tässä kotelossa on kaksi paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Kotelo toimii myös puhelintukena, jolloin sen näytöltä on helppo katsella esim. videoita.
Materiaali: Kannet ovat PU-nahkaa ja kiinnike mihin puhelin tulee on joustavaa ja kestävää tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
3,90 €
14,90 €