Huawei P9 Lite Mini kuoret

Huawei P9 Lite Mini puhelinta myydään kolmena eri väriversiona: kulta, hopea ja musta. Mikäli nämä värivaihtoehdot eivät miellytä voit helposti personoida puhelintasi suojakuorien avulla. Suojakotelot ovat myös edullinen tapa pidentää puhelimen elinikää, sillä ne suojaavat puhelinta kulutukselta. Huawei P9 Lite Mini kuoret asennetaan puhelimen oman rungon päälle, kuoret eivät siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Tyyliluurin P9 Lite Mini kuoret on valmistettu niin, että voit käyttää puhelimesi painikkeita ja liitäntöjä ongelmitta kuorten ollessa asennettuna. Myös kameran käyttö onnistuu kuoria poistamatta. Huawei P9 Lite Mini suojakotelot toimitetaan suoraan postilaatikkoosi kirjelähetyksinä pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta.

P9 Lite Mini kuorimallistomme sisältää monenlaisia suojakuoria. Kuoria on monen värisiä, kuvallisia ja tyyppisiä. Suosituin kuorityyppi on tällä hetkellä lompakkomallinen suojakotelo. Nämä kotelot ovat hyvin monikäyttöisä ja ne suojaavat myös puhelimen heikoimman osan eli näytön. Mikäli haluat säilyttää puhelimen mahdollisimman ohuena tällöin hyvä vaihtoehto ovat P9 Lite Mini suojakuoret, jotka peittävät vain takakannen. Tällaisella kuorella suojatun puhelimen näyttö on aina valmiina käytettäväksi. Mikäli valintasi on P9 Lite Mini kuori, joka peittää vain puhelimen takakannen, suosittelemme asentamaan puhelimeen myös karkaistusta lasista valmistetun panssarilasin. Suojalasi halpa henkivakuutus puhelimen kalleimmalle ja heikoimmalle osalle eli näytölle.

-7,00 €
Huawei P9 Lite Mini musta silikonisuojus.
Saatavilla heti
Musta silikonisuojus Huawei P9 Lite Mini puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kuoren sivuilla on pienet karhennukset, jotka parantavat tuntumaa puhelimeen, eikä se luiskahda niin helposti kädestä kuin suojakuoreton puhelin. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.

Materiaali: silikoni.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
1,90 €
8,90 €
-6,00 €
Huawei P9 Lite Mini vaaleanpunainen lootuskukka suojakuori.
Saatavilla heti
Vaaleanpunaiset lootuskukka kuoret Huawei P9 Lite Mini puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.
Materiaali: Taipuisa tpu-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
2,90 €
8,90 €
-6,00 €
Huawei P9 Lite Mini vaaleansininen lootuskukka suojakuori.
Saatavilla heti
Läpinäkyvät vaaleansininen lootuskukka kuoret Huawei P9 Lite Mini puhelimeen. Nämä kuoret on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä.
Materiaali: Taipuisa tpu-muovi.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.
Ei estä laitteen käyttöä normaalisti.
2,90 €
8,90 €
-14,00 €
Huawei P9 Lite Mini valkoinen suojakotelo
Saatavilla heti
Valkoinen lompakkomallinen suojakotelo Huawei P9 Lite Mini puhelimeen. Tässä kotelossa on kolme paikkaa luottokorteille, setelitasku sekä kiinnike puhelimelle. Suojakotelon avulla voit tukea puhelimen vaaka-asentoon ja katsoa esimerkiksi elokuvaa puhelimen näytöltä. Avattava kansi puolestaan antaa suojan puhelimen näytölle. Puhelimen kiinnike on kestävää TPU-muovia, joka ei rikkoudu yhtä helposti, kuin edullisempien suojakoteloiden kiinnikkeet, jotka on valmistettu normaalista muovista.
Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike tpu-muovia.
Helppo asentaa.
Suojaa puhelimesi näyttöä sekä takakanta naarmuilta ja kolhuilta.
Ei peitä puhelimen painikkeita tai portteja.
Läpässä näppärä magneettikiinnitys.
4,90 €
18,90 €